Kostnadsfri begäran om översättningsoffert

Här kan du begära en kostnadsfri offert för översättning utan några som helst förpliktelser. Glöm inte att bifoga de dokument du vill ha översatta och ange vilka språk du vill att de ska översättas till och när du behöver dem. Du kommer att få en kostnadsfri översättningsoffert strax efter att vi har mottagit din begäran.

Vi kan hantera översättningar till 150 språk och med de flesta språkkombinationer, inklusive språkkombinationer utan engelska.

ÖVERSÄTTNINGSPRISER – KOSTNADSFRI ÖVERSÄTTNINGSOFFERT

Klicka på länken som motsvarar den översättningstjänst du behöver:

 • Dokumentöversättningstjänster. Översättning av allmänna eller icke-specialiserade dokument: affärsbrev, personlig korrespondens, texter utan teknisk terminologi, etc. Skicka dokumenten som du vill ha översatta till oss via e-post, så kommer du att få en översättningsoffert inom några timmar.
 • Tekniska översättningstjänster. Översättning av tekniska dokument: användarguider, installationsguider och konfigurationsguider, säkerhetsdokument, problemlösningsguider, servicemanualer, texter med teknisk terminologi. Begär offert för tekniska översättningstjänster.
 • Medicinska översättningstjänster. Översättning av farmaceutiska och medicinska dokument: frågeformulär för patienter, medicinska papper, vetenskapliga journaler, manualer för medicinsk utrustning, bipacksedlar till mediciner, alla typer av texter som innehåller medicinsk terminologi, etc.
 • Juridiska översättningstjänster. Översättning av juridiskt innehåll. Juridiska texter och dokument som exempelvis fullmakter, domstolsdokument, anställningskontrakt, affärsavtal, avtal, testamenten, egendomskontrakt, etc. Begär offert för juridiska översättningstjänster.
 • Certifierade översättningstjänster. Vi kan hjälpa dig med officiella, sekretessbelagda, notariserade och certifierade översättningar av de flesta vanligt förekommande dokument, inklusive födelseattester, skilsmässohandlingar, pass, brottsregister, officiella kopior, adoptionsrapporter, etc. Eftersom vi arbetar med sekretessbelagda och certifierade översättare i de flesta länder är det mycket viktigt att ni informerar om i vilket land ni kommer att använda översättningen, eftersom kraven på sekretessbelagda och certifierade översättningar varierar en hel del från ett land till ett annat (USA, Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Italien, Portugal, Sverige, Norge, Finland, Danmark, Kanada, etc.) Vi kan till exempel tillhandahålla en certifierad och notariserad översättning av din födelseattest från spanska till engelska för användning i USA, en sekretessbelagd översättning av ditt universitetsdiplom från engelska till spanska som utförts av en sekretessbelagd översättare som godkänts av spanska ministeriet för utrikesaffärer, etc. Vänligen informera oss om i vilket land ni kommer att använda den certifierade eller sekretessbelagda översättningen.
 • Översättning av webbsidor. Försök om möjligt att skicka en lokal kopia av originalwebbsidan, antingen som exporterad fil eller en fil i webbsideformat. Om ni har några funderingar kan nu kontakta er webbmaster eller läsa vår sektion om webbsidesöversättningar.
 • Patentöversättningstjänster. Översättning av tekniska patent (ingenjörskonst, medicinsk utrustning, farmaceutiska texter, livsmedelstillverkning, elektronik, etc.)
 • Lokaliseringstjänster för mjukvara. Våra experter på mjukvarulokalisering kan hjälpa er med lokalisering och anpassning av mjukvara för ljud, video och grafik till mer än 150 språk. Vänligen förse oss med detaljerad information om ert mjukvarulokaliseringsprojekt.
 • Översättningar av multimedia. Vi kan hjälpa er att hitta infödda manliga eller kvinnliga röstaktörer, voice-overs, berättare, samt hjälp med textning, dubbning, scriptöversättning, anpassning och synkroniseringstjänster. Vänligen förklara era önskemål i detalj.
 • Datorpubliceringstjänster. Vi är specialiserade inom datorpublicering och typsättningstjänster på språk som använder icke-latinska alfabet. Vårt team av experter kan hantera alla filformat (ljud, video, bilder), och vi använder enbart förstklassig utrustning och mjukvara för att kunna ge våra kunder högkvalitativa filer som är färdiga för publicering.
 • Brådskande översättningstjänster. Våra brådskande översättningstjänster inkluderar översättningar som är brådskande och behövs samma dag eller morgonen efter, på de flesta språk som finns i vårt breda språkutbud.
 • Språktolkar. Konsekutiva tolkar, simultantolkar, telefontolkar. Vänligen glöm inte att ange vilken typ av tolk ni behöver (konsekutiv, simultantolk, telefontolk, osv), ange språken och ämnet för tolkningen, datum för händelsen och så mycket övrig information som möjligt.
 • Andra tjänster. Om du begär offert för andra språk eller översättningstjänster som inte nämnts ovan. Var vänlig och berätta så mycket som möjligt om era önskemål.

PRISLISTA FÖR ÖVERSÄTTNINGAR

 • Om ni vill få ett personligt erbjudande, skicka ett e-postmeddelande med detaljerade uppgifter om era översättningsönskemål: språkkombinationer, översättningsvolym per månad, osv, så kommer vi att skicka en prislista baserad på er profil. Ni kommer också att få vår företagspresentation tillsammans med vår prislista.

KOSTNADER FÖR KVALITATIVA ÖVERSÄTTNINGAR – DE BÄSTA ÖVERSÄTTNINGSPRISERNA FÖR KVALITETSKÖP

 • Det råder ingen tvekan om att ni kommer att kunna hitta billigare leverantörer av översättningstjänster på internet, men ta en titt på vilka kvalitetsgarantier de erbjuder. Kvalitativa översättningar kostar. Vi använder oss av de bästa översättningspriserna för vilka kvalitetsöversättningar kan köpas. Tveka inte att kontakta en av våra erfarna projektledare för detaljerade prisuppgifter baserade på er köparprofil.

ÖVERSÄTTNINGSAVGIFTER PER KÄLLORD, RAD, 100 ORD, 1000 ORD, ETC.

 • Vi baserar vanligtvis våra översättningsavgifter på antal källord, vilket innebär att vi förser er med ett detaljerat ordantal från originaldokumentet och översättningsavgiften per källord (ord i originaldokumentet.) På det sättet kommer du att veta vad översättningen kostar redan på förhand.
 • Vid förfrågan kan vi förse dig med en prislista baserat på rader (med eller utan tecken), sidor, översättningspris per 100 ord eller 1000 ord, etc.
 • Om ni vill veta hur mycket det kostar att översätta ett dokument från ett språk till ett annat, skriv en rad så kommer ni att få svar så fort som möjligt. Vi erbjuder för närvarande översättningar på 150 språk, däribland engelska, spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, arabiska, kinesiska, japanska, ryska, baskiska, bengali, bulgariska, burmesiska, katalanska, tjeckiska, danska, holländska, estländska, finska, grekiska, hebreiska, hindi-urdu, ungerska, indonesiska, irländska, javanesiska, kanadensiska, koreanska, lettiska, litauiska, malajiska, malayalam, marathi, norska (bokmål och nynorsk), oriya, pashto, persiska, polska, punjabi, rumänska, serbokroatiska, slovakiska, slovenska, svenska, tagalog, tamilska, telugu, thai, turkiska, ukrainska, vietnamesiska, walesiska, etc.