Tyska översättningstjänster

Tyska översättningstjänsterLinguaVox är en ISO 9001 & EN-15038 certifierad översättningsbyrå som är specialiserad på tyska till svenska och svenska till tyska översättningstjänster. Vi har funnits i branschen och arbetat sedan år 2000 från vårt huvudkvarter i Europa och vår översättningsbyrå i USA. Vårt utbud av tjänster inkluderar kvalitativ dokumentöversättning på mer än 150 språk, och tusentals språkkombinationer. Det innebär att vi kan hjälpa dig med översättningar från svenska till tyska och tyska till svenska, men även med engelska-tyska, franska-tyska, spanska-tyska, italienska-tyska, portugisiska-tyska samt andra språkkombinationer med tyska som källspråk eller målspråk. Våra professionella tyska översättare tillhandahåller översättningar av multimedia, webbsidor och patent, samt medicinska, juridiska, tekniska och certifierade översättningar.

Specialistöversättningar på tyska

Översättning till tyskaMed nästan 100  miljoner människor som har tyska som modersmål är tyska det europeiska språket som har störst utbredning, enbart följt av engelska och franska. Förutom dess officiella status i Tyskland, Österrike, Schweiz, Liechtenstein och Luxemburg är tyska även ett erkänt minoritetsspråk i många europeiska länder, samt i Ryssland, Kazakhstan och Namibia. Som resultat av emigration finns det även stora tysktalande samhällen i USA (5 miljoner), Brasilien (3 miljoner), Argentina, Kanada och Mexiko. Inom Europa är den tyska ekonomin en odiskutabel auktoritetsfigur, och hem till ledande företag inom fordonsbranschen, ingenjörsbranschen och kemiska områden. Med tanke på alla dessa faktorer är det inte förvånande att efterfrågan på tyska översättningstjänster fortsätter att öka.

Översättning till tyska| Översättning till svenska

LinguaVox S.L. är en certifierad teknisk översättningsbyrå som är specialiserad på översättningstjänster från engelska till tyska och tyska till engelska. Vår trippelkvalitetsgaranti uppfyller kraven från de mest krävande kunder, som fortsätter att använda LinguaVox som sin främsta tyska språktjänstleverantör. I tillägg till att ha certifikat som visar att byrån följer de mest strikta internationella standarder (som ISO 9001:2008 och EN-15038), garanterar vårt interna kvalitetshanteringssystem att varje tyskt översättningsprojekt kommer att hanteras av en expertlingvist med magisterexamen i översättningsstudier och 8 års erfarenhet av att hantera översättningsprojekt från svenska till tyska och tyska till svenska.

Om du vill ha en detaljerad lista över våra översättningspriser kan du skicka ett e-postmeddelande eller kontakta en av våra projektledare via telefon.

PROFESSIONELLA TYSKA ÖVERSÄTTNINGSTJÄNSTER

LinguaVox’s breda utbud av tyska översättningstjänster
[custom_list style=”list-1″]

  • Dokumentöversättning från svenska till tyska. Vi hanterar alla typer av tekniska, juridiska och medicinska översättningar samt översättningar av webbsidor och patent. Alla våra svenska till tyska översättare bor i landet där översättningen kommer att användas, vilket garanterar perfekt läsbarhet, eftersom de tar med olika tyska varianter i beräkningen.
  • Dokumentöversättning från tyska till svenska som utförs av ett utvalt team med översättare som har utmärkta kunskaper i tyska och som har svenska som modersmål, samt specialkunskaper inom ett eller flera områden
  • Tyska språktolkar som kan hjälpa dig med konsekutiv tolkning, simultantolkning, förbindelsetolkning eller telefonkonferenstolkning. Våra tolkar finns tillgängliga i de flesta svenska, tyska, europeiska och nordamerikanska städer
  • Webbsidesöversättningar (vi är specialiserade på översättning av företagssidor)
  • Mjukvarulokaliseringstjänster.
  • Multimediaöversättningslösningar (dubbning, textning, tyska språkaktörer, voice-overs)
  • DTP-tjänster.
  • Certifierade och auktoriserade översättningar utförda av fullt godkända översättare i Sverige, Tyskland, osv.

[/custom_list]