Översättning till danska

Översättning till danskaLinguaVox är en etablerad översättningsbyrå som erbjuder professionella översättningar mellan danska och de flesta europeiska språk, bland annat (men inte enbart) svenska, engelska, franska, tyska, spanska och finska. Alla våra översättningstjänster täcks av en unik trippelkvalitetsgaranti. För det första gör detta att du som kund kan känna dig trygg i vetskapen att våra kvalitetshanteringsprocedurer uppfyller strikt internationell standard. Vi är certifierade enligt  ISO 9001:2008 standard. För det andra följer vi de bästa branschspecifika kriterierna, vilket framgår av vårt  EN-15038 certifikat. Sist men inte minst genomför vi en rad interna kvalitetskontroller som varje projekt genomgår. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri översättningsoffert för danska översättningstjänster.

Dansk-svenska översättningar

DanskaDessutom är vi av åsikten att översättningar av toppkvalitet enbart kan utföras av kvalificerade, professionella översättare. Av den anledningen kräver vi att våra danska översättare har en godkänd examen i översättning, mellan två och fem års erfarenhet från översättningsbranschen, och bevisade specialistkunskaper inom sina specialämnen. Genom att enbart välja de bästa översättarna har LinguaVox förmågan att hantera översättningar från danska till svenska och svenska till danska inom i stort sett vilket område som helst, inklusive ingenjörskonst, vetenskap och medicinsk vetenskap, bioteknik, patent, reklam, elektronik, försäkringar, mjukvarulokalisering och mycket annat.

Översättning till danska | Översättning till svenska

Trots recessionen som har påverkat de flesta europeiska länder har den danska ekonomin fortsatt växa under 2012 och 2013, och detta faktum har fått många företag att investera i eller bedriva handel med ett antal danska företag. Finans- och banksektorn är särskilt stark i Danmark. Landet är dessutom en nyckelproducent av bioenergi, naturgas, och olja i mindre utsträckning.

Stabiliteten i den danska ekonomin och antalet affärsmöjligheter har lett till ökad efterfrågan på översättningstjänster från svenska till danska och danska till svenska. Dessutom pratas inte danska enbart i Danmark, utan även i Färöarna och Grönland, som båda är huvudrollsinnehavare i fiskeindustrin världen över.

PROFESSIONELLA DANSKA ÖVERSÄTTARE

Våra danska översättningstjänster inkluderar följande:
[custom_list style=”list-1″]

  • Danska till svenska dokumentöversättningar. LinguaVox är en översättningsbyrå med specialinriktning på tekniska översättningar. Vi kan hjälpa dig med översättningar av patent, årsrapporter, dataformulär, produktkataloger och webbsidor, bara för att nämna ett fåtal av våra dokumentöversättningstjänster. Vi garanterar att ditt projekt kommer att tilldelas en översättare med utmärkta kunskaper i danska och modersmålsliknande säkerhet i svenska.
  • Svenska till danska dokumentöversättningar, som utförs av kvalificerade och specialiserade danskspråkiga översättare.
  • Danska språktolkningstjänster. Vår danska språktolkningsavdelning tillhandahåller alla typer av tolkning du kan tänkas behöva, inklusive konsekutiv tolkning, simultantolkning, telekonferens, telefontolkning, och länktolkning. Vi arbetar med ett stort team av erfarna tolkar i nästan alla danska städer (Köpenhamn, Århus, Odense, Ålborg, Frederiksberg, Esbjerg, Gentofte, Gladsaxe, Randers, Kolding, Horsens, Lyngby-Taarbæk, Vejle, etc.), och i de största europeiska och nordamerikanska städerna.
  • Auktoriserade och certifierade översättningar, utförda av ett team av danska översättare som utnämnts av danska handelsdepartementet (om du begär din certifierade översättningstjänst i Danmark), eller godkänd av relevanta myndigheter i landet ifråga.
  • Datorpublicering, mjukvarulokalisering, och multimediaöversättningar med särskilt fokus på den danska marknaden.
  • Auktoriserade översättningar från danska till spanska, utförda av danska auktoriserade översättare i Spanien som utnämnts av spanska utrikesministeriet.
  • Kontakta oss om du är intresserad av vår prislista för översättningstjänster.

[/custom_list]