Italienska översättningstjänster

Professionella italienska översättningstjänsterLinguaVox S.L. är en teknisk översättningsbyrå som har tillhandahållit förstklassiga italienska översättningstjänster i över ett decennium. Våra kontor i Europa och USA, i kombination med vår breda databas med översättare, gör det möjligt för oss att hantera italienska översättningsförfrågningar av de mest skilda typer. Vårt nuvarande språkutbud inkluderar 150 språk och en bra bit över 1 000 språkkombinationer, så vi är inte bara kvalificerade att hjälpa dig med översättningar från italienska till svenska eller svenska till italienska, utan även med översättningar som innehåller engelska, tyska, spanska, franska, danska, hebreiska, kinesiska, arabiska, portugisiska, rumänska, ryska, och många andra språkpar.

LinguaVox är en av få översättningsbyråer som har tilldelats certifikat för såväl ISO 9001:2008 som EN-15038. Dessa certifikat fungerar som en garanti för våra kunder, som kan känna sig trygga i vetskapen att våra kvalitetshanteringssystem håller toppklass. Vi har dessutom implementerat interna kvalitetskontroller som utförs av våra mest erfarna projektledare. Dessa faktorer bildar en trippelkvalitetsgaranti, vilket gäller alla våra italienska översättningstjänster.

Våra professionella italienska översättare tillhandahåller översättningar av multimedia, webbsidor och patent, samt juridiska, medicinska, tekniska och certifierade översättningar.

Italienska språktjänster online

Översättning till italienskaItalienska talas av 13 procent av den europeiska befolkningen (cirka 65 miljoner människor). När det totala antalet italiensktalande runtom i världen räknas samman stiger siffran till 85 miljoner. Italien är ett officiellt språk i Italien, San Marino, Vatikanstaten, Schweiz, alla delar av Slovenien och Kroatien. Det är också ett av Europeiska Unionens 23 officiella språk. På grund av historiska och politiska skäl används italienska även för administration, utbildning och handel i Libyen och Eritrea. Det finns dessutom miljoner människor som talar italienska i Amerika, huvudsakligen i Brasilien (1,5 miljoner), Argentina (1,5 miljoner) och USA (1 miljon).

Historiskt sett betraktades italienska städer som “stadsstater”. Denna faktor bidrog till de breda regionala variationerna som förekommer mellan italienska dialekter. Det finns åtminstone 13 stora italienska dialekter, varav några betraktas som egna språk av lingvister och (neapolitanska, sicilianska, sardiniska, osv.). Dessa varianter har i sin tur flera dialekter. 

Professionella italienska översättningstjänster

Vårt översättningsföretag erbjuder följande tjänster:
[custom_list style=”list-1″]

  • Tekniska översättningar från svenska till italienska. Våra svenska till italienska översättare är specialiserade inom hundratals områden, inklusive juridik, tillverkning, fordon, kemikalier, patent, medicin, utbildning, politik, informationsteknologi, osv. Vi kommer att lämna ditt projekt till ett team av översättare, granskare och korrekturläsare som bor i Italien och känner till de lokala, dialektala variationerna.
  • Italienska till svenska översättningar, utförda av erfarna översättare som besitter utmärkta kunskaper i italienska, och som har svenska som modersmål.
  • Italienska språktolkar, med erfarenhet av viskningstolkning, telefontolkning, telefonkonferens, stafettolkning, konsekutiv tolkning, simultantolkning och förbindelsetolkning. Vårt team med tolkar finns tillgängliga i nästan alla svenska och italienska städer (Rom, Milano, Neapel, Turin, Palermo, Genua, Bologna, Florens, Bari, Venedig, Catania, Verona, Messina, Padua) och i hundratals städer runtom i Europa och Amerika. Vi erbjuder specialanpassade lösningar för kunder som efterfrågar tolkningstjänster när det får besök av italienska delegationer, kunder och affärspartners.
  • Sekretessbelagda och certifierade översättningar av juridiska dokument, medicinska rapporter, universitetsutskrifter, osv.
  • Multimediaöversättningstjänster på italienska (voice-over, textning och dubbningstjänster, samt manliga och kvinnliga italienska röstaktörer, berättare, osv.)
  • Italienska lokaliseringstjänster för webbsidor, mjukvara och tv-spel
  • Brådskande översättningar mellan italienska och en lång rad andra språk (över natten, samma dag och brådskande översättningar)
  • Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri översättningsoffert.

[/custom_list]